Varausehdot

Varausehdot

Nämä varausehdot on tehty turvaamaan yhteistyön joustava sujuminen. Mielen Kirkastamo pidättää oikeuden muutoksiin. Asiakas sitoutuu noudattamaan varausehtoja.

Varaaminen

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäisen huoltaja voi tehdä varauksen ala-ikäiselle asiakkaalle huoltajan omilla tiedoilla. Huoltajan on tiedotettava tässä tapauksessa asiasta jonna@mielenkirkastamo.com

Peruutusehdot

Huomioithan, että varaamasi lyhytterapia-aika on varattu juuri Sinulle. Varaus on sitova ja terapeutti valmistautuu aina tapaamiseesi. Esteen sattuessa varaamasi aika tulee peruuttaa 24h ennen varatun ajan alkua, jottei sitä laskuteta täysimääräisesti.

Ajan voi peruuttaa 24h etukäteen linkistä, joka on tullut varausvahvistuksen mukana sähköpostiisi tai puhelimitse soittamalla arkisin klo 9-16 ja numeroon 040 524 5755.

Mikäli ajanvarauksen muutos tapahtuu terapeutin toimesta, sovitaan asiakkaalle uusi aika ilman lisäkuluja.

Laskutus

Lasku maksetaan ensisijaisesti kerralla eräpäivään mennessä. Maksuaika 7vrk. Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin.

Maksutavat

Voit maksaa laskut suoraan verkkopankissa tai vastaanotolla käteisellä.

Terapiasopimus

Ensimmäinen käynti terapeutilla on niin sanottu tutustumiskäynti, jonka aikana tunnustellaan, voiko terapiasuhde mahdollisesti alkaa. Tutustumiskäynti ei sido asiakasta eikä terapeuttia mihinkään, eikä tutustumiskäynti automaattisesti tarkoita terapiasuhteen alkamista/jatkoa. Ensimmäisen käynnin jälkeen, tai jo ensimmäisen käynnin aikana, asiakas ja terapeutti voivat sopia yhdessä terapiasuhteen aloittamisesta. Asiakas ja terapeutti voivat luoda yhdessä terapiasopimuksen, jonka avulla voidaan kartoittaa asiakkaan toiveet ja tavoitteet tulevaa terapiaa ajatellen. Terapeutti päättää viime kädessä siitä aloitetaanko terapiasuhde.